telefoon 06 46 19 72 74

Gordijnen

WSD heeft een ruime keuze in stoffen gordijnen van het A-merk Holland Haag. U kunt kiezen uit verschillende kamerhoge stoffen in verschillende dessins, kleuren en afwerking. Onze adviseur heeft tijdens het gesprek bij u thuis (kleuren)stalen bij zich zodat uw keuzes perfect zijn afgestemd op de rest van uw interieur. We maken gordijnen in de moderne en populaire Wave-plooi met witte, aluminium of zwarte Wave-rail. U kunt gordijnen natuurlijk ook combineren met mooie duette zonwering, rolgordijnen of Shutter panelen. Uiteraard worden alle raamdecoraties speciaal voor u op maat gemaakt.

Maak afspraak

Uw voordeel

Wat krijgt u van ons:

Advies aan huis

Keuze uit topmerken

Ruim assortiment

Hoogwaardige materialen

Gratis inmeten

Professionele montage

Juiste prijs-kwaliteit

Garantie

15% kortingsactie

Bij aankoop van onze  shutters ontvangt u 15% korting op alle andere binnen zonwering zoals jalouzieen, plisse, duette, rolgordijnen en lamellen,
Profiteer nu!

Hoe werken wij?

Wij komen graag thuis bij u langs en bespreken dan vrijblijvend uw wensen en onze mogelijkheden en leverbare merken.

Vervolgens ontvangt u een scherpe offerte. Na uw akkoord op de prijsopgave monteren, leggen, plaatsen of renoveren de door u gekozen producten uit ons assortiment.


1

Afspraak inplannen

U maakt snel een afspraak voor een advies bij u thuis of op kantoor via de website. Een adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.

2

Persoonlijk advies op locatie

Onze adviseur luistert bij u thuis naar uw wensen en vertelt u alles over ons assortiment vloer-, raam- en trapafwerking. Hij toont u voorbeeldfoto’s en heeft kleur- en materiaalstalen bij zich.

3

Inmeten en offerte

De adviseur meet alle benodigde maten op en maakt daarna op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte. Deze heeft u binnen 2 dagen in uw mailbox.

4

Montage en facturatie

Onze eigen vakmensen hangen uw nieuwe gordijnen op, monteren rolgordijnen, insectenhorren of zonwering, leggen vloeren, bevestigen plinten en lijsten of renoveren uw oude trap. De factuur ontvangt u achteraf. 

Tevreden klanten

Wij hebben vorig jaar het hele huis laten voorzien van Duette zonweringen. Na uitvoerige oriëntatie bij vakgenoten was de keuze uiteindelijk gevallen op WSD-Shutters&Living. Doorslaggevend hierbij waren de referenties van tevreden klanten in onze kennissenkring.

Het bleek een uitstekende keuze; niet alleen was Franco zeer behulpzaam bij het uitzoeken van het product maar ook heeft hij de volledige montage uitgevoerd. We waren zelfs zo tevreden dat we besloten hebben om de woonkamer en slaapkamer ook nog te laten voorzien van Wave-gordijnen.

Ook nu weer excellente service en nazorg. Kortom, bent U op zoek naar kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie voor een aangename prijs, dan bent U bij WSD-Shutters&Living aan het goede adres.


quote
Familie Denneman

Franco heeft onze nieuwe laminaatvloer gelegd. Alles volgens afspraak en met een top afwerking. Zelf extra werk, niet afgesproken details, heeft hij zonder meerprijs uitgevoerd om het werk perfect te krijgen. Bij de volgende klus zullen we zeker weer van zijn diensten gebruik maken.

Franco nogmaals bedankt voor je service.


quote
M. Sabel

WSD-Shutters en Living heeft in ons nieuwe huis over de hele bovenverdieping, trap naar de zolder en op de zolderkamer vloerbedekking gelegd. Dit is professioneel gebeurd. Daarnaast hebben wij boven prachtige Duette zonweringen en in de woonkamer Wave-gordijnen. Deze zijn heel mooi gemaakt. Wij zijn heel tevreden over de service en het vakmanschap van Franco. 

Veel succes met je bedrijf en wij zullen je zeker bij anderen aanbevelen.


quote
Alette Schaap