telefoon 06 46 19 72 74

Shutters met scharnier

Deze WSD shutters worden met behulp van scharnieren aan een frame in het raamkozijn gemonteerd. Ook zijn de houten luiken onderling met scharnieren aan elkaar bevestigd. De scharnieren zijn in kleur meegespoten of uitgevoerd in RVS of bronskleur.

€ 269 per m²

Maak afspraak

Openklappen

Met scharnierende shutters kunt u desgewenst de luiken openklappen voor meer licht in de ruimte of om bijvoorbeeld de ramen te kunnen wassen. u kunt kiezen uit meerder luiken die gekoppeld kunnen worden aan elkaar.  


Maak afspraak

Uw voordeel

Wat krijgt u van ons:

Adviseur aan huis
Deskundig advies
Ruim assortiment
Keuze uit topmerken
Gratis inmeten
Professionele montage
Alle RAL-kleuren
Garantie

Hoe werken wij?

Wij komen graag thuis bij u langs en bespreken dan vrijblijvend uw wensen en onze mogelijkheden en leverbare merken.

Vervolgens ontvangt u een scherpe offerte. Na uw akkoord op de prijsopgave monteren we de shutters deskundig en zonder meerkosten.


1

Afspraak inplannen

U maakt snel een afspraak voor een advies op locatie in heel Limburg en deels Brabant. Een adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.

2

Persoonlijk advies op locatie

Onze adviseur luistert bij u thuis naar uw wensen en vertelt u alles over alle shutter mogelijkheden, RAL-kleuren en toont u ook voorbeelden.

3

Inmeten en offerte

De adviseur meet alle benodigde maten op en maakt daarna op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte. Deze heeft u binnen 2 dagen in uw mailbox.

4

Bevestiging met gratis CAD-tekening

Na uw akkoord op de offerte ontvangt u gratis een technische CAD-tekening. Op deze tekening staan alle maten en andere technische details.

5

Productie

U betaalt vooraf de helft van het offertebedrag. Zodra dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven start de productietijd van gemiddeld 12 weken.

6

Montage shutters en afbetaling

Als uw shutters gereed zijn komt onze monteur de luiken bij u in huis monteren op een voor u passende dag en krijgt u een factuur voor het restbedrag. 

Tevreden klanten

Franco doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Uitstekend vakmanschap en prachtige shutters! Komt er iets onverwachts op zijn pad dan lost Franco het gewoon op. Alles bij elkaar meer dan top geregeld! Zeker voor iedereen aan te raden die van kwaliteit en een goede prijs houdt. De Shutters geven absolute meerwaarde aan  ons huis en bij een volgende gelegenheid zullen wij ons zéker als klant weer bij WSD Shutters & Living melden.

Nogmaals bedankt Franco en graag tot een volgende keer.

Fam. Zegels uit Nijswiller


quote
Familie Zegels

Via een kennis werd ik geattendeerd op WSD shutters en living. Hun shutters waren precies wat ik zocht! Zij leveren niet alleen, maar komen de shutters ook plaatsen. Het resultaat is meer dan verwacht, omdat ook het plaatsen van de shutters keurig is gedaan. Echt heel mooi!! Ik ben er bij mee, bovendien komt Franco zijn afspraken na, waardoor ik niet voor vervelende verassingen ben komen te staan. Absoluut een aanrader voor degenen die op zoek zijn naar een mooie raambekleding. Met dank aan WSD shutters en living!

Groetjes R. Saelmans.


quote
R. Saelmans

Wij zijn online in contact gekomen met WSD shutters. De advertentie sprak ons aan en na de 1e mail kregen wij gelijk reactie.
Wij wonen in Purmerend en WSD shutters & living zit dus in Limburg maar dit was geen probleem voor Franco. We hebben op korte termijn een afspraak kunnen maken om alles door te nemen.
Vriendelijke jongeman, die zichzelf is en weet waar hij over praat. De prijs sprak ons natuurlijk ook aan.
En nu hangen er bij ons prachtige shutters voor onze ramen. Wij zijn super tevreden over WSD shutters en uiteraard de eigenaar!
Wij zeggen bestellen maar 🙂
Groetjes Ellen en Louis


quote
Ellen en Louis