telefoon 06 46 19 72 74

Shutters op draaikiepraam

Deze WSD shutters zijn leverbaar voor bevestiging op houten draaikiepramen. Deze shutters zijn helaas niet leverbaar voor kunststof kozijnen.

€ 269 per m²

Maak afspraak

Kantelen

De houten luiken monteren we in een frame en krijgt de draaikruk een verlengstuk. Het draaikiepraam met shutter blijft zo kantelbaar en krijgt dezelfde uitstraling als bij de vaste ramen. De uitvoering voor draaikiepramen kan voor een meerprijs zorgen. Onze adviseur kan u hierover meer vertellen.


Maak afspraak

Uw voordeel

Wat krijgt u van ons:

Adviseur aan huis
Deskundig advies
Ruim assortiment
Keuze uit topmerken
Gratis inmeten
Professionele montage
Alle RAL-kleuren
Garantie

Hoe werken wij?

Wij komen graag thuis bij u langs en bespreken dan vrijblijvend uw wensen en onze mogelijkheden en leverbare merken.

Vervolgens ontvangt u een scherpe offerte. Na uw akkoord op de prijsopgave monteren we de shutters deskundig en zonder meerkosten.


1

Afspraak inplannen

U maakt snel een afspraak voor een advies op locatie in heel Limburg en deels Brabant. Een adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.

2

Persoonlijk advies op locatie

Onze adviseur luistert bij u thuis naar uw wensen en vertelt u alles over alle shutter mogelijkheden, RAL-kleuren en toont u ook voorbeelden.

3

Inmeten en offerte

De adviseur meet alle benodigde maten op en maakt daarna op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte. Deze heeft u binnen 2 dagen in uw mailbox.

4

Bevestiging met gratis CAD-tekening

Na uw akkoord op de offerte ontvangt u gratis een technische CAD-tekening. Op deze tekening staan alle maten en andere technische details.

5

Productie

U betaalt vooraf de helft van het offertebedrag. Zodra dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven start de productietijd van gemiddeld 12 weken.

6

Montage shutters en afbetaling

Als uw shutters gereed zijn komt onze monteur de luiken bij u in huis monteren op een voor u passende dag en krijgt u een factuur voor het restbedrag. 

Tevreden klanten

Onlangs hebben wij shutters besteld voor onze badkamer bij WSD-shutters. Wij kregen uitstekend advies en uitleg over de mogelijkheden. De shutters zijn op tijd geleverd, prima gemonteerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat

Stroeken, Eindhoven


quote
F. Stroeken

Via een kennis werd ik geattendeerd op WSD shutters en living. Hun shutters waren precies wat ik zocht! Zij leveren niet alleen, maar komen de shutters ook plaatsen. Het resultaat is meer dan verwacht, omdat ook het plaatsen van de shutters keurig is gedaan. Echt heel mooi!! Ik ben er bij mee, bovendien komt Franco zijn afspraken na, waardoor ik niet voor vervelende verassingen ben komen te staan. Absoluut een aanrader voor degenen die op zoek zijn naar een mooie raambekleding. Met dank aan WSD shutters en living!

Groetjes R. Saelmans.


quote
R. Saelmans

Wij zijn online in contact gekomen met WSD shutters. De advertentie sprak ons aan en na de 1e mail kregen wij gelijk reactie.
Wij wonen in Purmerend en WSD shutters & living zit dus in Limburg maar dit was geen probleem voor Franco. We hebben op korte termijn een afspraak kunnen maken om alles door te nemen.
Vriendelijke jongeman, die zichzelf is en weet waar hij over praat. De prijs sprak ons natuurlijk ook aan.
En nu hangen er bij ons prachtige shutters voor onze ramen. Wij zijn super tevreden over WSD shutters en uiteraard de eigenaar!
Wij zeggen bestellen maar 🙂
Groetjes Ellen en Louis


quote
Ellen en Louis