telefoon 06 46 19 72 74

Insectenhorren

Met insectenhorren van het A-merk Unilux houdt u ongewenste insecten buiten de deur! U kunt kiezen uit vaste raamhorren of hordeuren, maar ze zijn ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen. Denk dan aan rolhorren, schuifhorren of plisséhorren. We maken de horren voor u op maat en ze zijn snel leverbaar. Onze adviseur maakt u graag wegwijs in onze uitgebreide collectie horren.

Maak afspraak

Uw voordeel

Wat krijgt u van ons:

Advies aan huis
Ruim assortiment
Gratis inmeten
Juiste prijs-kwaliteit
Keuze uit topmerken
Hoogwaardige materialen
Professionele montage
Garantie

15% kortingsactie

Bij aankoop van onze  shutters ontvangt u 15% korting op alle andere binnen zonwering zoals jalouzieen, plisse, duette, rolgordijnen en lamellen,
Profiteer nu!

Hoe werken wij?

Wij komen graag thuis bij u langs en bespreken dan vrijblijvend uw wensen en onze mogelijkheden en leverbare merken.

Vervolgens ontvangt u een scherpe offerte. Na uw akkoord op de prijsopgave monteren, leggen, plaatsen of renoveren de door u gekozen producten uit ons assortiment.


1

Afspraak inplannen

U maakt snel een afspraak voor een advies bij u thuis of op kantoor via de website. Een adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.

2

Persoonlijk advies op locatie

Onze adviseur luistert bij u thuis naar uw wensen en vertelt u alles over ons assortiment vloer-, raam- en trapafwerking. Hij toont u voorbeeldfoto’s en heeft kleur- en materiaalstalen bij zich.

3

Inmeten en offerte

De adviseur meet alle benodigde maten op en maakt daarna op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte. Deze heeft u binnen 2 dagen in uw mailbox.

4

Montage en facturatie

Onze eigen vakmensen hangen uw nieuwe gordijnen op, monteren rolgordijnen, insectenhorren of zonwering, leggen vloeren, bevestigen plinten en lijsten of renoveren uw oude trap. De factuur ontvangt u achteraf. 

Tevreden klanten

Franco heeft ons in alle opzichten uitstekend geholpen. Laminaat leggen, plinten plaatsen en zonwering monteren. Fijn dat we alles thuis konden uitzoeken. Daarnaast is Franco een nette werker: ruimt alles op en houdt zich aan de afspraken.


quote
Kees en Ramona Knoester

Franco heeft onze nieuwe laminaatvloer gelegd. Alles volgens afspraak en met een top afwerking. Zelf extra werk, niet afgesproken details, heeft hij zonder meerprijs uitgevoerd om het werk perfect te krijgen. Bij de volgende klus zullen we zeker weer van zijn diensten gebruik maken.

Franco nogmaals bedankt voor je service.


quote
M. Sabel

WSD-Shutters en Living heeft in ons nieuwe huis over de hele bovenverdieping, trap naar de zolder en op de zolderkamer vloerbedekking gelegd. Dit is professioneel gebeurd. Daarnaast hebben wij boven prachtige Duette zonweringen en in de woonkamer Wave-gordijnen. Deze zijn heel mooi gemaakt. Wij zijn heel tevreden over de service en het vakmanschap van Franco. 

Veel succes met je bedrijf en wij zullen je zeker bij anderen aanbevelen.


quote
Alette Schaap