telefoon 06 46 19 72 74

WSD Shutters; de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs


WSD Shutters; de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs

Zoekt u betaalbare shutters en hoge kwaliteit? WSD Shutters heeft keuze uit tal van stijlen, frames, montagemogelijkheden en kleuren. We hebben luiken met een klassieke, landelijke uitstraling, maar voor een modern interieur kiest u een strakke shutter met clearview bediening en platte lamel.

Maatwerk shutters van de hoogste kwaliteit

Met onze ambachtelijk en op maat gemaakte shutters (ook wel Louvre-luiken of houten zonwering genoemd) past u eenvoudig de gewenste sfeer en lichtinval in huis aan. De beweegbare horizontale lamellen kunnen naar wens in bediening verdeeld worden zodat u de bovenste lamellen open zet en de onderste dicht voor maximale privacy. Heeft u een modern interieur of juist een klassieke inrichting? Wij hebben shutters voor iedere woonstijl.


Bekijk ons assortiment

Beste prijs/kwaliteit

WSD shutters maken wij voor u op maat in onze eigen fabriek. U krijgt de hoogste kwaliteit houten luiken voor de beste prijs.


Persoonlijk advies

Onze deskundige adviseurs tonen u ons ruime assortiment shutters. Zij adviseren u bij u thuis en maken op basis van uw wensen een vrijblijvende prijsopgave.


Maatwerk

Wij nemen zelf de maten en maken de shutters perfect passend voor uw woning. Afwerking in iedere gewenste stijl, RAL-kleur of montagemogelijkheid. Alles is mogelijk!


Romantische uitstraling in uw woning met WSD shutters

Met onze shutters past u eenvoudig de gewenste sfeer en lichtinval in huis aan. Mooi gefilterd licht of juist heerlijk alle zonlicht binnen? Alles kan. De beweegbare horizontale lamellen zorgen bovendien voor maximale privacy.


Laat je inspireren

Hoe kan dat voor die prijs?

Wij maken uw shutters op ambachtelijke wijze in onze eigen fabriek. U slaat hiermee de tussenhandel over zodat u betaalbare shutters koopt. Na uw akkoord op de offerte start de productie en zodra de shutters klaar zijn plaatsen onze eigen monteurs uw shutters deskundig en zonder meerkosten. Een all inclusive prijs dus!


Prijs opvragen
Adviseur aan huis
Deskundig advies
Ruim assortiment
Keuze uit topmerken
Gratis inmeten
Professionele montage
Alle RAL-kleuren
Garantie

Hoe werken wij?

Wij komen graag thuis bij u langs en bespreken dan vrijblijvend uw wensen en onze mogelijkheden en leverbare merken.

Vervolgens ontvangt u een scherpe offerte. Na uw akkoord op de prijsopgave monteren we de shutters deskundig en zonder meerkosten.


1

Afspraak inplannen

U maakt snel een afspraak voor een advies op locatie via de website. Een adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.

2

Persoonlijk advies op locatie

Onze adviseur luistert bij u thuis naar uw wensen en vertelt u alles over alle shutter mogelijkheden, RAL-kleuren en toont u ook voorbeelden.

3

Inmeten en offerte

De adviseur meet alle benodigde maten op en maakt daarna op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte. Deze heeft u binnen 2 dagen in uw mailbox.

4

Bevestiging met gratis CAD-tekening

Na uw akkoord op de offerte ontvangt u gratis een technische CAD-tekening. Op deze tekening staan alle maten en andere technische details.

5

Productie

U betaalt vooraf de helft van het offertebedrag. Zodra dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven start de productietijd van gemiddeld 12 weken.

6

Montage shutters en afbetaling

Als uw shutters gereed zijn komt onze monteur de luiken bij u in huis monteren op een voor u passende dag en krijgt u een factuur voor het restbedrag. 

15% kortingsactie

U ontvangt 15% korting op alle binnen zonwering bij aankoop van WSD shutters.
Profiteer nu!

Tevreden klanten

WSD-Shutters en Living heeft in ons nieuwe huis over de hele bovenverdieping, trap naar de zolder en op de zolderkamer vloerbedekking gelegd. Dit is professioneel gebeurd. Daarnaast hebben wij boven prachtige Duette zonweringen en in de woonkamer Wave-gordijnen. Deze zijn heel mooi gemaakt. Wij zijn heel tevreden over de service en het vakmanschap van Franco. 

Veel succes met je bedrijf en wij zullen je zeker bij anderen aanbevelen.


quote
Alette Schaap

Wij hebben voor zwarte moderne shutters gekozen met platte lamel bij WSD-Shutters. Wij zijn heel blij met deze keuze. Ook het advies aan huis is ideaal en zeker ook dat je terrecht kunt voor bijpassende gordijnen en zonweringen. Het resultaat is prachtig.

Bedankt Franco,
Antiqone


quote
Antiqone

Franco doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Uitstekend vakmanschap en prachtige shutters! Komt er iets onverwachts op zijn pad dan lost Franco het gewoon op. Alles bij elkaar meer dan top geregeld! Zeker voor iedereen aan te raden die van kwaliteit en een goede prijs houdt. De Shutters geven absolute meerwaarde aan  ons huis en bij een volgende gelegenheid zullen wij ons zéker als klant weer bij WSD Shutters & Living melden.

Nogmaals bedankt Franco en graag tot een volgende keer.

Fam. Zegels uit Nijswiller


quote
Familie Zegels

WSD Living vernieuwt uw complete woning

Shutters kunt u goed combineren met stoffen gordijnen. Bijvoorbeeld een wave-gordijn met bijpassende houten jaloezieën. Ook mooi is het als uw vloerafwerking qua kleur perfect aansluit op uw raamdecoratie. Denk dan aan een klassieke PVC-visgraatvloer of een van onze laminaatvloeren van 8 mm tot 14 mm dik. Wij vertellen u graag alles over ons aanbod vloeren en raamdecoraties. Maar ook over plinten, deurlijsten, horren en zonwering. Kijk gerust eens rond.

Naar WSD Living