telefoon 06 46 19 72 74

NIEUW: Shutters met platte lamel

Onze WSD shutters zijn standaard uitgevoerd met ovale horizontale lamellen voor een optimale afsluiting. U kunt echter ook kiezen voor platte lamellen; de houten luiken krijgen zo een meer modernere uitstraling.

€ 289 per m²

Maak afspraak

Modern interieur

Ovaal of elliptisch wil hier zeggen dat de kopse kant van de horizontale lamellen afgerond en smaller zijn.  Dit geeft een meer romantisch uiterlijk aan de shutters. Kiest u voor onze platte lamellen dan ronden wij de smalle zijden van de lamellen niet af. Dit geeft een strakker en robuuster effect. Shutters met platte lamellen gecombineerd met clearview bediening passen dan beter in een modern of strak interieur.


Maak afspraak

Uw voordeel

Wat krijgt u van ons:

Adviseur aan huis
Deskundig advies
Ruim assortiment
Keuze uit topmerken
Gratis inmeten
Professionele montage
Alle RAL-kleuren
Garantie 4 jaar

Hoe werken wij?

Wij komen graag thuis bij u langs en bespreken dan vrijblijvend uw wensen en onze mogelijkheden en leverbare merken.

Vervolgens ontvangt u een scherpe offerte. Na uw akkoord op de prijsopgave monteren we de shutters deskundig en zonder meerkosten.


1

Afspraak inplannen

U maakt snel een afspraak voor een advies op locatie in heel Limburg en deels Brabant. Een adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.

2

Persoonlijk advies op locatie

Onze adviseur luistert bij u thuis naar uw wensen en vertelt u alles over alle shutter mogelijkheden, RAL-kleuren en toont u ook voorbeelden.

3

Inmeten en offerte

De adviseur meet alle benodigde maten op en maakt daarna op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte. Deze heeft u binnen 2 dagen in uw mailbox.

4

Bevestiging met gratis CAD-tekening

Na uw akkoord op de offerte ontvangt u gratis een technische CAD-tekening. Op deze tekening staan alle maten en andere technische details.

5

Productie

U betaalt vooraf de helft van het offertebedrag. Zodra dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven start de productietijd van gemiddeld 12 weken.

6

Montage shutters en afbetaling

Als uw shutters gereed zijn komt onze monteur de luiken bij u in huis monteren op een voor u passende dag en krijgt u een factuur voor het restbedrag. 

Tevreden klanten

Wij hebben voor zwarte moderne shutters gekozen met platte lamel bij WSD-Shutters. Wij zijn heel blij met deze keuze. Ook het advies aan huis is ideaal en zeker ook dat je terrecht kunt voor bijpassende gordijnen en zonweringen. Het resultaat is prachtig.

Bedankt Franco,
Antiqone


quote
Antiqone

Wij zijn online in contact gekomen met WSD shutters. De advertentie sprak ons aan en na de 1e mail kregen wij gelijk reactie.
Wij wonen in Purmerend en WSD shutters & living zit dus in Limburg maar dit was geen probleem voor Franco. We hebben op korte termijn een afspraak kunnen maken om alles door te nemen.
Vriendelijke jongeman, die zichzelf is en weet waar hij over praat. De prijs sprak ons natuurlijk ook aan.
En nu hangen er bij ons prachtige shutters voor onze ramen. Wij zijn super tevreden over WSD shutters en uiteraard de eigenaar!
Wij zeggen bestellen maar 🙂
Groetjes Ellen en Louis


quote
Ellen en Louis

Via een kennis werd ik geattendeerd op WSD shutters en living. Hun shutters waren precies wat ik zocht! Zij leveren niet alleen, maar komen de shutters ook plaatsen. Het resultaat is meer dan verwacht, omdat ook het plaatsen van de shutters keurig is gedaan. Echt heel mooi!! Ik ben er bij mee, bovendien komt Franco zijn afspraken na, waardoor ik niet voor vervelende verassingen ben komen te staan. Absoluut een aanrader voor degenen die op zoek zijn naar een mooie raambekleding. Met dank aan WSD shutters en living!

Groetjes R. Saelmans.


quote
R. Saelmans